De ideale route

Naar business intelligentie,
efficiëntie en plezier

De cloud is ons natuurlijke leefgebied. Ons brein is geprogrammeerd om de beste routes te vinden in business intelligentie, business efficiëntie en business plezier. Er is een enorm woud aan IT oplossingen dat wacht op exploratie. Wij zijn de natuurlijke bewoners van dat woud. Een club pragmatische, professionele developers met een passie voor klanten, technologie en zakelijke resultaten. Daar gaan we heel ver in. We zijn pas tevreden als we onze klanten en onszelf verrast hebben. Onze missie is het potentieel van ieder bedrijf, iedere medewerker maximaal benutten. Niet eenmalig maar duurzaam en toegewijd.

Bedrijfs IT die groei veroorzaakt, niet belemmert. Wij krijgen energie van soepele werkprocessen; die energie geven we graag door. So please,  jump on.

Ons Team

Igor

Data expert

Goochelen met data: dan heb je het over Igor. Hij slingert data van het ene systeem naar het andere. Niet als apie, maar door middel van api’s. 

Leander

Business consultant

Bedrijven willen digitaliseren. Als bruggenbouwer tussen bedrijfsprocessen en technische oplossingen, leeft hij als consultant in onze jungle.

Michelle

Vormgever & developer

Creatief, resultaatgericht, sociaal en enthousiast beweegt  ze in het regenwoud van veranderingen.

Lars 

Founder

Als voorloper van de Cloud stimuleert Lars bedrijven in het verkrijgen van hun eigen maatwerk bedrijfsapplicatie en behalen van maximale efficienty.

Robin

(power)App developer

Vol enthousiasme en doorzettingsvermogen creeert Robin de meest mooie en intuitieve gebruikers interfaces waardoor de gebruiker met een glimlach de dag doorkomt. 

Neem contact op

Wil je ook slim aan de slag met Microsoft Power Apps, neem dan contact met ons op via het contactformulier.