Case Branded App

Power to the details:
een App voor Datakoppel
ingen

We gaan voor heldere en correcte schade-afhandelingen

Monique is gestart als informatiemanager bij een middelgrote verzekeringsbedrijf in schade en levensverzekeringen. Het bedrijf is volledig zelfstandig, belooft haar klanten redelijke premies, een overzichtelijke en correcte afhandeling van zaken. Het werkt samen met meer dan 3000 assurantiekantoren in het land. 

 

Te veel verschillende databases

Monique ontdekt dat er binnen het bedrijf nogal wat verschillende softwarepakketten in omloop en dus evenveel databases met klant-, project-, relatie- en medewerkersgegevens. Vaak Saas, soms intern met een eigen database. Het maakt het moeilijk om bij bedrijfs belofte van overzichtelijke en correcte afhandelingen waar te maken.

 

Het probleem

Iedereen is druk en vergeet dat een wijziging in adres, projectnaam of wat dan ook overal doorgevoerd moet worden. Mensen zijn van goede wil, maar hebben andere prioriteiten, vergissen zich en vinden het maar traag dezelfde aanpassing op meerdere plekken te moeten doen. 

 

De oplossing 

In een ideale wereld heeft Monique een leidende bron voor de stamgegevens van al haar klanten, projecten, cliënten en collega’s. En dat aanpassingen in een van de softwarepakketten direct worden doorgevoerd in alle andere systemen. Het liefst direct of binnen enkele minuten.

 

Het goede nieuws

Met Power Apps van Microsoft 365 (waar ze al mee werken) koppelen we onze Microsoft 365 data-connectoren aan alle betrokken SAAS systemen en lokale databases. Deze connectoren zorgen ervoor dat elk nieuwe opslag of aanpassing wordt doorgezet naar alle andere systemen. Dat wil zeggen: altijd correcte gegevens op alle verschillende velden. 

 

Hoe?

Monique en haar collega’s hebben er geen werk aan: het is een geautomatiseerd proces. Monique houdt wel de controle dankzij de ingebouwde monitoring en controle slagen in de connector. Zo weet zij dat en welke data zijn aangepast in het continu doorlopende proces van corresponderende systemen.

 

Het onderhoud

We koppelen de connector aan onze monitoring. Ontstaan er toch fouten dan zien wij die en behandelen die zonder dat Monique, haar collega’s, klanten of relaties het merken.  Foutloze data overdracht is onze missie. Worden systemen geupgrade geüpgraded, dan upgraden wij de connector mee. Service van The Spidermonkeys.

Neem contact op

Wil je ook slim aan de slag met Microsoft Power Apps, neem dan contact met ons op via het contactformulier.