Case Branded App

Power to realtime promotion and information: (branded) Narrow Casting.

Actuele informatie in de huizenmarkt

Hans en Roeland vierden onlangs het 50-jarig bestaan van hun makelaarsbedrijf. Met inmiddels meer dan 50 kantoren en bijna 250 medewerkers zijn zij een van de grootste spelers in het land. Hun markt is, nu meer dan ooit, 24/7 in beweging. Zij besteden veel aandacht aan de online woningdossiers; bieden in hun verkoopservices bijvoorbeeld ook online 3D tours en 360 graden foto’s aan. 

 

Commerciële en interne schermen

Het huizenaanbod verandert met de dag. Belangrijk om dat up to date in de etalages te hebben. Tot nu toe passen assistenten de beelden elke morgen in PowerPoint aan. Arbeidsintensief en foutgevoelig. Daarnaast zouden Hans en Roeland graag betrokkenheid creëren tussen alle medewerkers, door bijvoorbeeld op schermen te publiceren wie er jarig is, wie er op vakantie, gaat.

 

Snelle, foutloze updates

Met Power Apps van Microsoft kunnen zij beschikken over dashboards in hun huisstijl. De in- en externe schermen kunnen worden gekoppeld aan alle databronnen die zij willen en steeds opnieuw ge-update. Of het nu gaat om huizen die te koop zijn, die net verkocht zijn, om hypotheektarieven of om verjaardagen van medewerkers; alle info kan getoond worden op TV schermen op verschillende plekken binnen het bedrijf.

 

Het onderhoud

Het beeldscherm en de dashboards worden gekoppeld aan de systemen van The Spidermonkey. Dat betekent volledige controle. Werkt iets toch niet naar behoren, dan wordt dat in no time gecorrigeerd. Foutvrij de juiste en actuele informatie: daar gaat het om. 

Neem contact op

Wil je ook slim aan de slag met Microsoft Power Apps, neem dan contact met ons op via het contactformulier.