Hoe belangrijk is digitalisering binnen jouw organisatie? We merken dat meer en meer bedrijven aan boord springen op de digitale transformatie-trein om zo innovatiever, efficiënter en toekomstgerichter te kunnen werken. 

 

Maar hoe zorg je nu voor een digital-proof organisatie in een mum van tijd? Vaak zien we de behoefte om verder en sneller te digitaliseren, maar zien we vele organisaties die vastlopen in het bouwen van bedrijfsapplicaties die 100% inspelen op de behoeften van de organisatie. 

Wat is dan de oplossing? Handmatige processen zoveel mogelijk elimineren? Denk aan de omslachtigheid en frustratie die hiermee gepaard gaan. Vaak hebben organisaties de oplossing reeds in huis, maar beseffen ze het niet. En daar willen wij, The Spidermonkeys, graag verandering in brengen.

 

Werkt jouw organisatie al met Microsoft 365? Dan heb jij de oplossing in handen. Binnen Microsoft 365 is er naast powerpoint, excel, word,… nog een set aan tools beschikbaar die de productiviteit en efficiëntie kunnen maximaliseren. Een set tools waar ieder bedrijf behoefte aan heeft, maar de meesten niet van weten dat ze hierover beschikken. Tools die bijdragen aan de digitale transformatie van jouw organisatie, namelijk de tools van het Microsoft Power Platform.

Het Power Platform maakt handmatige, repetitieve taken overbodig

Het Microsoft Power Platform is een low-code platform dat werd geïntroduceerd om versneld bedrijfsapplicaties te bouwen. Op die manier kan je snel inspelen op veranderingen in de markt of interne processen gemakkelijk automatiseren of versimpelen. Zeg hiermee vaarwel tegen handmatig repeterend werk.

 

Dit platform heeft een set aan tools beschikbaar die de productiviteit en efficiëntie van je organisatie maximaliseren. Benut de mogelijkheden van Microsoft 365 in combinatie met Microsoft Power Platform en start op een eenvoudige manier je digitale transformatie.

Tools van het Microsoft Power Platform

Het platform bestaat uit vijf tools: 

  1. Power Apps
  2. Power Automate
  3. Power BI
  4. Data Verse
  5. Power Virtual Agents

Deze tools zijn dynamisch op zichzelf. Snel een datagedreven app maken? Dan is Power Apps de tool voor jou! Maar…wanneer je de verschillende tools verbindt, dan ontdek je pas echt de magie van het platform. Zo kun je bijvoorbeeld makkelijk verschillende systemen aan elkaar koppelen en data vanuit verschillende bronnen samen laten komen. Op die manier kun je een standaardproces automatiseren en vergemakkelijken.

Ga aan de slag!

Het Power Platform stelt jouw organisatie in staat om op korte termijn een op maat gemaakte oplossing te ontwikkelen en te implementeren.  

Lees onze gratis whitepaper over digitale transformatie met het Microsoft Power Platform en ontdek de in’s en out’s van het platform en zijn tools. Download hier de whitepaper!

Helemaal overtuigd over het Microsoft Power Platform maar niet helemaal zeker hoe aan de slag te gaan? Plan vrijblijvend een gratis brainstorm uurtje in via onze The Spidermonkeys kalender en laten we samen aan de slag gaan!